Një gazetare ruse që protestoi në mes të një emisioni është zhdukur

vull

Gazetarja ruse Marina Ovsyannikova , e cila hyri në një program të drejtpërdrejtë në televizionin rus të Kanalit të Parë për të protestuar kundër luftës në Ukrainë, është raportuar e zhdukur gjatë natës, raporton BBC.

Ovsyannikova, redaktore e Kanalit të Parë të kontrolluar nga shteti, u arrestua pasi u shfaq dje me një shenjë kundër luftës.

Tabela , e dukshme për disa sekonda, shkruhej: “Jo për luftë, përfundoni luftën, mos besoni në propagandë, këtu po ju gënjejnë”.

Nuk dihet ende se çfarë do të bëjë ai pas largimit nga posti.

Avokati i zonjës Ovsyannikova, Pavel Chikov, njoftoi në Twitter se nuk mund ta gjente klientin e tij.

“Marina Ovsianikova nuk është gjetur ende. “Ajo ka qenë në burg për më shumë se 12 orë,” tha ai të martën në mëngjes.

Ai tha se hetimi fillestar i policisë “nuk ofron bazë për paraburgim dhe burgim”.

 

Next Post

Hiqet formulari PLF për hyrjen në Greqi

Hiqet rregulli për plotësimin e formularit PLF(Passenger Locator Form), nga nesër për të udhëtuar drejt Greqisë. Ky një lajm i mirë edhe për shqiptarët të cilët udhëtojnë shpeshë në vendin fqinjë. Nga nesër, nuk do të nevojitet të plotësohet formulari PLF, pas 20 muaj ishte dokument i detyrueshëm dhe i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: