Një grua hapi një tunel për djalin e saj për të shpëtuar nga burgu

vull

Në Ukrainë, një grua 51-vjeçare u përpoq të gërmonte një tunel nëntokësor për të liruar djalin e saj, i cili është në burg. Tani ajo vetë përballet me burgim.

Gruaja që emëri nuk ju bë e ditur mori me qira një shtëpi pranë burgut Zaporozhye në jug të Ukrainës, ku djali i saj po vuan një dënim të përjetshëm. Ajo përdori një lopatë dhe një gërmues për të gërmuar tunelin. Ka gërmuar vetëm natën për të mos tërhequr vëmendjen, dhe afër burgut ka ardhur duke përdorur një skuter elektrik.

Në kohën kur u arrestua, ajo kishte gërmuar rreth tre tonë tokë.

Next Post

STATUJA E FADIL VOKRRIT DREJT PËRFUNDIMIT

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka vizituar artistin llapjan Agron Blakçori, i cili është duke e skulpturuar statujën e Fadil Vokrrit. Ministrja Dumoshi tha se sot ka qëndruar në Llap për një arsye të veçantë, e cila konfirmoi se statuja e Fadil Vokrrit është në përfundim. “Më […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: