Një stuhi e fortë kaploi një pjesë të Kroacisë

vull

Ndryshimi i paralajmëruar i motit, i cili duhet të prekë pothuajse të gjithë Kroacinë sonte dhe nesër, tashmë ka mbërritur në Dalmatia Zagora.

Sipas mediave lokale, në orët e para të pasdites pati një zhvillim të fortë të reve në një pjesë të madhe të Zagorës, e ndjekur nga stuhi dhe shira në disa pjesë.

Në zonat e prekura nga shiu, temperatura e ajrit ra në më shumë se 5 gradë Celsius për një kohë të shkurtër.

Për shkak të rrezikut të stuhisë, u shpall një alarm i verdhë meteorologjik për Kroacinë qendrore dhe lindore, ndërsa në Dalmaci është në fuqi një alarm i verdhë meteorologjik, për shkak të temperaturave të larta që vijnë si rezultat i valës së nxehtësisë.

Next Post

Një hit nga Yrfeti, titullohet 'Zemra e loqkanit'

Quhet Yrfeti Ramadani dhe është 27 vjeçar i lindur në Gjermani, ndërkaq me origjinë është nga qyteti i Ferizajit. Yrfeti, që kur ishte fëmijë nisi të interesohej e të magjeosej nga muzika, nga këndimi e sinti, që atij i pëlqenin pa masë. Talentin ia zbuloj xhaxhai, që bashkë me babain […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: