Paditi kompaninë sepse puna e tij ishte e mërzitshme dhe ai fitoi në gjykatë

vull

Një burrë nga Parisi hodhi në gjyq kompaninë për të cilën punonte sepse ishte i mërzitur në punë dhe ndihej sikur nuk kishte marrë rrogë.

Tani kompania duhet t’i paguajë 40 mijë euro sepse gjykata e ka vendosur në favor të tij.

Në vitin 2014, Frederic Desnar u kthye në punë për prodhuesin francez të parfumeve luksoze Interparfums pas një sëmundjeje shtatë mujore. Sipas avokatit të tij, ai ka qenë në pushim mjekësor për shkak të një krize epileptike që ka përjetuar gjatë drejtimit të mjetit, e cila ka sjellë si pasojë një aksident që e ka lënë në koma për disa ditë, shkruan revista “Phoenix”.

Edhe pse ishte një punëtor i zellshëm, pasi u kthye nga pushimi mjekësor, kompania dyshohet se e kishte lënë pas dore plotësisht. Ai e kaloi kohën e tij duke punuar për presidentin e Interparfums. Ai punonte 20 deri në 40 minuta në ditë dhe askujt nuk i interesonte nëse do të paraqitej në kohë, për katër vite, transmeton Vecernji list.

“Nuk kisha më energji për asgjë. U ndjeva në faj dhe turp që nuk e fitova rrogën dhe e mora. “Kisha përshtypjen se isha i padukshëm në kompani”, tha Frederick Desnar në gjykatë.

Victor Bilbo, avokati i Desnar, tha se kishte një lidhje midis punës dhe shëndetit të tij të përkeqësuar. Avokatët mbrojtës të kompanisë argumentuan se Desnar nuk kishte thënë kurrë asgjë se ai ishte i mërzitur.

Në vitin 2020, Desnar ngriti një padi në gjykatën e punës duke kërkuar 360,000 euro dëmshpërblim. Megjithëse kompania pretendoi se Desnar nuk kishte apeluar kurrë, gjykata ra dakord që “neglizhimi është një formë ngacmimi” dhe vendimi u la në fuqi nga Gjykata e Apelit e Parisit në fund të vitit 2020.

Next Post

Intel planifikon të prodhojë çipa të minierave të bitcoin

Intel ka njoftuar se gjenerata e ardhshme e sistemeve të minierës së bitcoin do të jetë e disponueshme me ngjitëse Intel Inside. Kompania njoftoi planet për të diskutuar çipin Bonanza Mine për nxjerrjen e bitcoin në një konferencë të ardhshme. Bonanza Mine është përshkruar si një ASIC efikas dhe me […]

Subscribe US Now