Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Politikanja seksi, askush nuk e dëgjoi atë në seancë por….

1 min read
Loading...

Një politikan brazilian nga Santa Catarina është vënë në shënjestër nga kritikat e rrjeteve sociale që kur ajo u shfaq në parlament në një veshje të kuqe provocative.
Ish-kryetarja e një komune, Ana Paula De Silva, Paolina morri pjesë në mbledhjen e parlament me 1 shkurt dhe tërhoqi vëmendjen me fustanin e veshur.
Në rrjetet sociale, ajo botoi një foto me një përshkrim se ishte koha për “punë, por shumica e njerëzve vunë re vetëm dekolte./KOHANEWS