PSE KALIFORNISË I DUHEN PREZERVATIVË PËR BURGJET E GRAVE?

vull

Ai ligj – SB 132 – u nënshkrua nga Guvernatori Gavin Newsham dhe deri në korrik të këtij viti, rreth 300 të burgosur meshkuj kishin shprehur interes dhe dëshirë të veçantë për t’u transferuar në burgjet e grave.

Ato po përpunohen ngadalë, deri më tani vetëm njëzet raste janë zgjidhur, por është interesante që deri më tani askush nuk është refuzuar, dhe ndër transferimet e miratuara ishin të dënuar për krime seksuale. Si rezultat, Fronti jofitimprurës i Çlirimit të Grave shkroi një letër të hapur alarmante drejtuar guvernatorit duke kërkuar që të merren masa urgjente për të mbrojtur repartet e burgut.

Një i dënuar dëshmon për eksitimin në radhët e tyre të shkaktuar nga njoftimi i transferimit të “shokëve të dhomës” të rinj.””

Mos bëni shaka. Përdhunimet në burg kanë ndodhur më parë, por ne kurrë nuk kemi pasur një burrë me një anatomi të plotë mashkullore mes nesh. “Tani ne duhet të ndajmë një dush me njerëz të tillë,” kap një Amber Jackson.Dhimbja është imanente duke pasur parasysh se objektet mjekësore në burgjet e grave tashmë janë të pajisura me prezervativë dhe pilula pas kontracepsionit dhe postera informues që lidhen me shtatzëninë, kujdesin para lindjes, birësimin janë shfaqur siç duhet …

Next Post

Lëvizja Besa ka zyrtarizuar kandidaturën e profesor Fadil Zendelit për kryetar të Komunës së Gostivarit.

Në prezencë të strukturës më të lartë të Lëvizjes BESA, kryetarit Bilall Kasami, sekretarit Arjanit Hoxha, nënkryetarëve të partisë, Fadil Zendeli dhe Abdush Demiri, sonte u mbajt Kuvendi themelues i degës së Gostivarit. Kuvendarët zgjodhën kryetarin e ri të degës, Arben Ademin dhe kryesinë e degës. Poashtu kuvendi i kësaj […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: