SHBA, mjeku i klubit 20 vite ka ngacmuar seksualisht mbi 170 meshkuj

vull

Universiteti ka publikuar raportin në të cilin theksohet se mjeku Richard Strauss, para se të pensionohet në vitin 1990, dy dekada ka punuar si drejtor sportiv në këtë universitet.


Mjeku amerikan i cili plot dy dekada ka punuar si mjek në klubet e sportit të Universitetit State Ohio, gjatë periudhës në fjalë seksualisht ka ngacmuar madje 177 meshkuj të cilët kanë luajtur për klubet e këtij universiteti.

Universiteti ka publikuar raportin në të cilin theksohet se mjeku Richard Strauss, para se të pensionohet në vitin 1990, dy dekada ka punuar si drejtor sportiv në këtë universitet.

Është konfirmuar se Strauss në periudhën prej 20 viteve seksualisht ka ngacmuar 177 sportistë meshkuj në 16 klube të këtij universiteti.

Më pas theksohet se Strauss në vitin 2005 kreu vetëvrasje në moshën 67 vjeçare.

Next Post

Takim i Kryetarit Xhaferi me Presidentin e shtetit, Pendarovski

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot ishte në vizitë të parë te Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski. Në vetë fillimin Kryetari Xhaferi ia uroi Presidentit Pendarovski marrjen e funksionit të Presidentit të shtetit dhe i uroi sukses në përmbushjen e kësaj detyre më të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: