Stano: Pozicioni i BE-së për kufijtë e Ballkanit është i qartë – asgjë nuk ka nevojë të ndryshojë

vull

Zëdhënësi i Komisionit Evropian Peter Stano tha se ai nuk ishte në dijeni të një letre nga Kryeministri Slloven Janez Jansha mbi ndryshimet e kufijve në Ballkanin Perëndimor dhe përsëriti qëndrimin zyrtar të Bashkimit Evropian.

– Ne nuk jemi njohur me letrën non-paper, kemi vërejtur raportet e mediave, por pyetja duhet të shtrohet në Këshill ose me partnerët tanë sllovenë, ne nuk kemi parë dhe nuk jemi njohur me një dokument të tillë dhe ne nuk komentojmë për përmbajtja e pretenduar e asaj letre, se “Ajo që unë mund të them është se pozicioni i BE mbi çështjen e kufirit është i qartë, asgjë nuk ka nevojë të ndryshojë,” tha Stano.

Next Post

Bitcoin njoftoi se që nga fillimi i vitit, ka pasur një rritje prej 90 përqind

Ky është një tjetër në një seri lajmesh pozitive për kriptovalutën këtë vit. Investitorët dhe kompanitë institucionale gjithnjë e më shumë po mbështesin bitcoin. Tesla rriti vlerën e saj kur njoftoi se po blinte bitcoin me vlerë 1.5 miliard dollarë. Kompania gjithashtu tha se monedha e kriptuar mund të përdoret për të blerë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: