Tanja Fajon: Turp të kesh Makron, zgjohu!

vull

Raportuesja e Parlamentit Evropan për Kosovë, Tanja Fajon ka reguar ashpër ndaj vendimit të shtetit të Francës që të bllokojnë fillimin e besimedimeve për Maqedonin e Veriut dhe Shqipërin.

Raportuesja Fajon ka shkruar në Facebook “Turp i madh”, duke bashkangjitur edhe një fotografi me Kryeministrin e RMV-së, Zoran Zaev.

“Emmanuel Macron, zgjohu! Është koha që BE-ja të tregojë maturim politik dhe përgjegjshmëri! Liderët e këtyre vendeve I kanë bërë “detyrat” e tyre! Tani është koha që Këshilli i Bashkimit Europian të bëjë pjesën e tij dhe të pranojë më në fund celjen e negocjatavë të anëtarësimit me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë”, ishte mesazhi i Fajon.

Next Post

Ish-Eprori i Zonës Operative të Llapit Sali Mustafa merr ftesë nga Gjykata Speciale

Gjykata Speciale pas përfundimit të zgjedhjeve në Republikën e Kosovës ka filluar që në mënyrë të shpejtuar të dërgoj ftesa për ish-pjestarët e UCK-së që të paraqiten tek ajo. Ish-eprori i Zonës  Operative të Llapit, Sali mustafa ka marrë ftesë nga Gjykata Speciale gjë që e ka bërë të ditur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: