Turisti iu ankua kamerierit se ushqimi ishte jo i mirë dhe i shtrenjtë, ai mori një thikë në stomak

vull

Një incident i tmerrshëm ndodhi në verilindje të Majorkës, në qytetin Can Picafort. Një turist britanik i moshës së mesme hëngri darkë rreth orës shtatë të mbrëmjes, dhe më pas u ankua tek kamerieri se ushqimi nuk ishte i mirë dhe se fatura ishte shumë e lartë.

Pas një sherri të shkurtër, kamerieri e goditi me thikë në bark dhe kofshë, shkruan “San”. I plagosuri humbi shumë gjak, prandaj ai u transferua me urgjencë në spitalin lokal, ku plagët e tij u riparuan.

“Diario de Mallorca” raporton se edhe kamerieri u plagos në këtë incident, por që plagët e tij u karakterizuan si të lehta. Policia ka nisur një hetim për të gjithë rastin.

Can Picafort konsiderohet një destinacion i preferuar për pushime, dhe në reklamat për aranzhimet shpesh do të shihni që furnizuesit e ushqimit theksojnë se është ideal për çifte dhe familje.

Next Post

Asani: Figura e Nënës Terezë, meriton një qasje tjetër, më substanciale

Për figurën e Shenjtores Nënë Tereza janë realizuar shumë vepra letrare e figurative, emri dhe vepra e saj ka frymëzuar kompozitorë e kineast të ndryshëm, por kësaj gruaje të madhe ne ia kemi edhe një detyrim moral e ligjor, që do ta bënte atë pjesë të kulturës sonë të respektit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: