Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Vazhdon fuqishëm partneriteti në mes Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe Gardës Kombëtare të Iowa-s

1 min read

Pjestarët e FSK-së që janë duke ndjekur trajnimin e specializuar të mjekësisë luftarake në SHBA u vizituan edhe nga komandanti i Gardës Kombëtare të Iowa-s, gjeneral major Ben Corell. Bashkë me kolegët dhe instruktorët e tyre amerikanë nga Instituti i Trajnimeve, djemtë dhe vashat tona demonstruan praktikisht shkathtësitë e tyre të fituara për kujdesin ndaj të plagosurve në fushëbetejë.
Partneriteti ynë me Gardën Kombëtare të Iowa-s është vlerë e pazëvendësueshme tash e 9 vite si dhe është faktori kryesor i të arriturave të deritashme në aftësitë dhe kapacitetet operacionale të FSK-së.