(Video) A e dini se vetëm një person në botë mund të drejtojë një makinë të paregjistruar pa patentë shoferi? Ja për kë bëhet fjalë

vull

Ka njerëz që marrin të drejtën për të drejtuar një makinë pa patentë shofer, por nëse ndalohet nga policia mund të ketë pasoja të rënda.

Sidoqoftë, ekziston vetëm një person në botë që lejohet të bëjë këto gjëra, dhe kjo është Mbretëresha Elizabeth II, e cila për shkak të statusit të saj nuk duhet të ketë patentë shoferi, madje as makina e saj nuk ka pse të regjistrohet.

 

 

 

Sipas ligjit, askush nuk lejohet t’i kërkojë mbretëreshës patentë shoferin

Ligji anglez kërkon që askush të mos ketë të drejtë ose arsye të kërkojë patentë shoferin nga Mbretëresha Elizabeth II.

Për më tepër, makina e drejtuar nga Mbretëresha gjithashtu nuk duhet të jetë e regjistruar, dhe me këtë nuk duhet të ketë patentë shoferi.

 

 

 

Shikoni videon: 

Next Post

Mourinho: Nga të gjithë trajnerët në botë, vetëm Pochettino është i kënaqur me skuadrën e tij

Trajneri i Romës Jose Mourinho me shaka thotë se trajneri i vetëm që është plotësisht i kënaqur me ekipin e tij është njeriu i parë i Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino. Megjithëse klubet u goditën rëndë nga pandemia KOVID-19 dhe mungesa e fondeve, dritarja e transferimit veror u shënua nga një […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: