Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Bytyqi: Kjo krizë do të jetë më e madhe se e 2001 dhe ajo pas Luftës së Dytë Botërore

1 min read

Do të vijojë periudhë shumë e vështirë nëpër të cilën nuk kemi kaluar asnjëherë, kështu e paraqet situatën pas luftës në Ukrainës, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi në ClickPlus në TV21.

“Dikush mund të thotë se kemi pasur ne, kemi kaluar luftë në 2001 dhe unë po ju them se nuk ka qenë kriza aq e madhe sa po ndodh sot”, tha Bytyqi.