Universiteti i Tetovës e vijon bashkëpunimin arsimor me programin ndërkombëtar për mobilitet Erasmus Plus

vull

Universiteti i Tetovës edhe përkundër pandemisë globale të Covid-19, e vazhdon veprimtarinë e tij dhe përkujdesjen maksimale ndaj studentëve. Sikurse deri më tani, që janë realizuar ligjëratat online dhe janë organizuar edhe disa aktivitete të tjera arsimore dhe shkencore përmes komunikimit online, Universiteti ynë është angazhuar edhe në mbajtjen e […]

Rektori i UT-së, Vullnet Ameti : Ndaj dhimbjen time për largimin e parakohshëm të profesorit, intelektualit dhe mikut tonë, Prof. Dr. Musa Stavileci.

vull

TELEGRAM NGUSHËLLIMI Të nderuar miq, Përmes këtij telegrami të ngushëllimit, ndaj dhimbjen time për largimin e parakohshëm të profesorit, intelektualit dhe mikut tonë, Prof. Dr. Musa Stavileci. Ju shpreh ngushëllimet e mia dhe të Universitetit të Tetovës, familjes Stavileci, drejtuesve të Universitetit të Prishtinës, kolegëve, miqve dhe studentëve, që kishin […]

Covid – 19 / Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës – pjesë e projektit hulumtues evropian

vull

Covid – 19 / Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës – pjesë e projektit hulumtues evropia Pas shpalljes së “gjendjes së alarmit”, për shkak të numrit të madh të të infektuarve nga Covid-19, një ekip studiuesish AGR-141 (për ushqimin, të ushqyerit dhe shëndetin) nga Universiteti […]

Lëvizja Ilirida: Zgjedhjet, nuk do zgjidhin barazinë në shtet.

vull

Takimi i sotëm te presidenti Pendarovski,nuk pati epilog. Bëhet pyetje ku e kanë motivin kryetarët e partive shqiptare,që të hynë në zgjedhje,kur e dinë rezultatin përfundimtar për numrit e deputetëve.Më këtë numër të deputetëve nuk paraqesin forcë për ndryshime kushtetutare e as kërkesa për barazi.Më këtë akt ata pranojnë të […]

Subscribe US Now