Propozimi që trajtimi në spitalet private të kushtojë nga 40 deri në 305 mijë denarë – njoftoi ministri Filipçe

vull

Sot, Qeveria do të propozojë trajtimin e pacientëve pozitivë në spitalet private në Maqedoni që varion nga 40,000 deri në 305,000 denarë, njoftoi në profilin e tij në Facebook Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe. Siç shkruan Filipce, sot në seancën e Qeverisë është Ligji për Kujdesin Shëndetësor, ndryshimet e të cilit […]

Bytyqi: Mbështetje e drejtpërdrejtë financiare për industrinë “ivent” për organizimin e ngjarjeve me interes publik

vull

Zëvendëskryeministri i obliguar për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi thotë se Qeveria ka siguruar mjete për organizimin e një numri ngjarjesh me interes publik, për realizimin e të cilave do të mund të angazhoheshin kompani nga e ashtuquajtura industria “ivent”, gjë që do u ndihmonte për të tejkaluar periudhën kur organizohen […]

Zaev, Sela dhe Gashi, të kënaqur me negociatat, pretendojnë se janë një hap larg zgjidhjes përfundimtare

vull

Bisedime të suksesshme dhe një hap serioz përpara drejt një zgjidhjeje për Ligjin për Shtetësinë. Një rezultat pozitiv që njofton zhbllokimin e punës parlamentare dhe miratimin e paketës së masave për qytetarët, ju njoftuat pas takimit të sotëm midis Kryeministrit dhe drejtuesve të opozitës shqiptare, mbi të cilën tema ishte problemi […]

Edhe 30 ditë paraburgim për Kamçevin

vull

Gjykata Themelore Penale në Shkup zgjati paraburgimin e biznesmenit Jordan Kamçev për 30 ditë të tjera. “Këshilli Penal në Gjykatën Themelore Penale Shkup, duke vepruar në bazë të propozimit të Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit për zgjatjen e masës së paraburgimit për JK, miratoi […]

Policia e Tetovës, aksion kontrollues të motoçikletave

vull

Dje prej ora 15:00 deri ora 20:00, në territorin e Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, është kryer aksion kontrollues i motoçikletave, në të cilin janë zbuluar dhe sanksionuan gjithsej 29 shkelje (TE-18 dhe GV -11) informon Tetovasot . Shumica e shkeljeve kishin të bënin me drejtim të automjetit pa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: