Incident në emisionin e Vasko Eftov: “Nuk ka këtu shtet, Ministri i Jashtëm është shqiptar” (Video)

Kohanews Admin

Ka eskaluar debati në emisionin “Vo centar”, ndërmjet mysafirit Vllahov Micov dhe gazetarit Vasko Eftov. Çështja se kush po e udhëheq shtetin e Maqedonisë së Veriut ka nxjerrë prej takti nacionalistin e njohur Micov. “Nuk kemi shtet. A nuk e sheh kush na udhëheq? Kë e ke Ministër të Jashtëm?”- […]

Ministri Bekteshi i ndihmon Strugës dhe Ohrit, edhe të Dielën të punohet në vendet turistike

Kohanews Admin

Ministria e Ekonomisë ka dorëzuar në Kuvend Propozim për ndryshime në Ligjin për Tregti, me të cilin propozohet që të gjithë shitësit me pakicë në vendet turistike të mund të punojnë të dielave dhe gjatë festave. Ndryshimet në Ligjin për Tregti u janë dorëzuar deputetëve për shqyrtim dhe miratim në […]

Zëvendësministri Bushi priti në takim ambasadoren e Gjeorgjisë, Liluashvili

Kohanews Admin

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi sot ka realizuar një takim pune ambasadoren e Gjeorgjisë, znj. Tamara Liluashvili. Bushi bashkë me ambasadoren e Gjeorgjisë gjatë këtij takimi kanë shprehur gatishmëri për bashkëpunim të ndërsjellë në fushën e sigurisë por edhe në segmente tjera që janë në interes të dy […]

Viktorija Nuland takon Petkov dhe Osmanin

Kohanews Admin

Aktive diplomacia amerikane për t’i zgjidhur çështjet e hapura në Ballkanin Perëndimor. Pas takimeve të KM bullgar Kirill Petkov në Uashington, sot Viktoria Nuland, Nënsekretare për Çështje Politike në Stejt Departamentin e SHBA-së ka takuar kryediplomatin e Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmanin. Osmani në facebook ka njoftuar për takimin me […]

Zaev nga forumi ekonimik në Sarajevë: Bllokadat dhe bojkotet nuk janë zgjidhje në kohë krizash

Kohanews Admin

Këshilli, Europa, dhe kështu rajoni, të gjithë ne, nuk përballemi më vetëm me fuqinë e reduktuar prodhuese të kompanive apo uljen e shitjeve për shkak të fuqisë blerëse të reduktuar të qytetarëve, por edhe sfidën e ruajtjes së vendeve të punës”, tha ish kryeministri Zoran Zaev duke folur për pasojat […]

Komuna e Tetovës ka bërë vendosjen e shtyllave nëpër disa trotuare

vull

Komuna e Tetovës në bashkëpunim me Sektorin për Veprimtari Komunale, Ndërmarrjen Komunale “Tetova”- Tetovë ka bërë vendosjen e shtyllave nëpër disa trotuare për të rritur sigurinë e këmbësorëve dhe për të krijuar kushte që qytetarët të lëvizin lirshëm dhe pa pengesa. Përmes këtij aksioni dhe aksioneve të tjera që do […]

KRYETARI KASAMI DEBATOI ME DEPARTAMENTET E HISTORISË MBI TRASHËGIMINË KULTURORE TË TETOVËS

vull

Në ditën e tretë në Tetovë po i zhvillon punimet, punëtoria e përbashkët e Departamenteve të historisë. Pjesa e tretë iu kushtua Trashëgimisë kulturore e shpirtërore të qytetit të Tetovës. Me iniciativë të drejtorit të Institut pë studime sociale të Universitetit të Prishtinës prof.Ass.Dr.Arsim Sinani me specialistë të fushës u […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: