PDSH do të qëndroj pas Ramiz Merkos dhe BDI-së në Strugë

vull

Sot u arrit marrëveshja e bashkëpunimit mes PDSH-së dhe BDI-së për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale në 31 tetor. Programi ynë gjithëpërfshirës i bashkon të gjithë në një qëllim të vetëm: ndërtimi i një qyteti më të mirë për të gjithë. Mbështet Agjendën e gjelbër në 31 tetor dhe […]

Murtezi: Thaçi politikan i dështuar dhe përçarës i votës shqiptare

vull

“Nuk duam të merremi me deklaratat e secilit politikan të dështuar të cilët qëllim të vetëm e kanë përçarjen e votës opzitare shqiptare, por megjithatë është evidente se kjo shumicë është shumë e frikësuar dhe vetë deklaratat e tyre flasim për këtë frikë të humbjes së shumicës”. Kështu është shprehur […]

Në Itali mbi 200 mijë shqiptarë kanë marrë nënshtetësinë italiane

vull

Të dhëna shqetësuese për popullsinë e kombësinë shqiptare vijnë nga Italia. Raporti zyrtar i autoriteteve italiane konfirmon se mbi gjysma e shqiptarëve që jetojnë e punojnë në Itali kanë marrë nënshtetësi italiane e megjithë vitin e vështirë pandemik për lëvizjen e qytetarëve, Shqipëria është vendi me numrin më të lartë […]

BDI Dega Dibër: Sqarim për qytetarët dibranë Vendimet e gjykatës janë ligj!

vull

Njoftojmë qytetarët dibranë, se në bazë të ankesës së koalicionit ASH-AAA, për problemet që krijoi vetë në vendvotimin 0543 (gjimnazi), ku komisionerët nuk nënshkruan procesverbalin dhe Aleanca bëri ankesë në KQZ e më pas në Gjykatën Administrative, ku për faj të tyre të gjithë komisionerët rrezikojnë padi penale, në atë […]

ZYRTARE / Në Dibër nuk ka raund të dytë, Bekim Pocesta fiton betejën ligjore (Dokument)

vull

Anulohen rezultatet e votimit për listat për kandidatët për kryetar dhe këshilltarë të Komunës së Dibrës, për vendvotimin nr.0543 në Zgjedhjet Lokale 2021, njofton Gjykata Administrative Shkup. Nga Gjykata Administrative Shkup njoftojn se padia nga Koalicioni Aleanca për Shqiptarë dhe Alternativa, kundër Aktvendimit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor UP1 nr. 11-27 […]

Në UT u mbajtën garat ndërkombëtare për kualitet të mjaltit “Tetovo Honey Awards”

vull

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Shoqatat Qyteti i Bletëve dhe Mjalti i Pollogut, organizuan garat III ndërkombëtare për vlerësimin e kualitetit të mjaltit “Tetovo Honey Awards 2021”. Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit, Prof. Dr. Xhezair Idrizi, deklaroi […]

Në zyrat e Ansamblit Nacional të këngëve e valleve popullore shqiptare ishte i pranishëm sot gazetari i njohur i kulturës Gazmend Agai.

vull

Ai bashkë me ekipin e Televizionit shqiptar vizituan drejtorin Shkodran Tolaj. Intervista ekskluzive u bë me shkas dhe nxitur nga sukseset, çmimet e ansamblit jashtë vendit dhe konsolidimin e shpejtë të institucionit që ka arritur të zgjojë vëmendje me krijimin e një imazhi shumë origjinal duke dhënë shembull të mirë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: