NGRITJE KAPACITETESH DHE PËRFAQËSIM ADEKUAT

vull

Midis nesh   NGRITJE KAPACITETESH DHE PËRFAQËSIM ADEKUAT   Ngritje kapacitetesh është një term që në përditshmërinë tonë është futur relativisht vonë, edhe atë kryesisht përmes teorisë së menaxhmentit. Fillimisht është kuptuar si term që ka të bëjë me zhvillimin e sektorit publik dhe, paralelisht me këtë, edhe të sektorit […]

Arrestohen dy kontrabandues të migrantëve nga Tetova

vull

Më datën 12.06.2022 në ora 22.30 minuta nëpunës policorë të Stacionit Policor për Kalim Kufitar dhe Mbikqyrje Kufitare Bogorodicë, në autostradën Bogorodicë-Gjevgjeli i kanë privuar nga liria B.A. (35) dhe I.A. (63). të dy nga Tetova. Në të vërtetë, gjatë kontrollit të realizuar në automjetin ”bmw”, me targa regjistrimi të […]

Ribalansi para Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet

vull

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet, si komision amë, sot e fillon debatin për ribalansin e Buxhetit. Të ardhurat e përgjithshme të planifikuara në nivel prej 245,8 miliardë denarë dhe janë për rreth 6,9 miliardë denarë ose 2,9 për qind më të larta lidhur me projeksionet iniciale të Buxhetit. Vlera […]

U shpall Thirrja publike për subvencione për blerjen e kondicionerëve inverter – aplikoni online

vull

Qyteti i Shkupit shpalli Thirrjen publike për subvencionimin e qytetarëve për blerjen e kondicionerëve inverter me efikasitet të lartë për ngrohje për vitin 2022, dhe qytetarët mund të aplikojnë online. Në Thirrjen publike mund të aplikojnë personat të cilët kanë blerë kondicionerë inverter duke filluar nga data 01.01.2022 dhe janë […]

Drejtori Halili: Teknologjia e informacionit është arma më e fuqishme, që ruan rendin dhe paqen në botë

Kohanews Admin

Drejtori i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, z. Festim Halili sot ka marrë pjesë në edicionin e dhjetë të Albanian ICT Aëards, në mbrëmjen gala të ndarjes së çmimeve kombëtare në Teknologji dhe Inovacion. Në vazhdim fjalimi integral: I nderuar nënkryetar i Bashkisë së Tiranës, I nderuar ambasador i […]

Drejtori Bexheti në takimin e 12 të drejtorëve të FSPI të vendeve të ish Jugosllavisë në Dubrovnik

Kohanews Admin

Në Dubrovnik, Republika e Kroacisë, u mbajt takimi i 12-të i drejtorëve të fondeve të sigurimit pensional dhe invalidor nga vendet e themeluara në territorin e ish RSFJ-së, organizuar nga ana e Institutit Kroat të Sigurimeve Pensionale. Si nikoqir i mëparshëm i takimit të 11-të të drejtorëve të fondit të […]

Qyteti i Shkupit prokuron 350 uniforma të reja për zjarrfikësit e Shkupit

vull

Qyteti i Shkupit shpalli Thirrje publike për prokurimin e 250 uniformave të punës dhe 100 uniformave ndërhyrëse për zjarrfikësit e Shkupit, si dhe prokurimin e pajisjeve zjarrfikëse. Si kuadër të 350 uniformave të reja, zjarrfikësit e Shkupit do të marrin komplete të reja pajisjesh për kushtet dimërore dhe verore, duke […]

Të hënën do të shpallet Thirrja publike për subvencione për kondicionerë inverter – aplikimi do të jetë online

vull

Qyteti i Shkupit të hënën do të shpallë Thirrjen publike për subvencionimin e qytetarëve për blerjen e kondicionerëve inverter me efikasitet të lartë për ngrohje për vitin 2022, ndërsa qytetarët do të mund të aplikojnë online. Në Thirrjen publike mund të aplikojnë personat që kanë blerë kondicionerë inverter duke filluar […]

Sot përfundon vitit shkollor 2021/2022

vull

Për rreth 255 mijë nxënës të shkollave fillore dhe të mesme sot është dita e fundit e shkollës për vitin shkollor 2021/2022, pasi nga dita e nesërme fillon pushimi veror. Viti përfundon në afatin e rregullt, përkundër vonesës së fillimit të gjysmëvjetorit të dytë për dhjetë ditë, për shkak të […]

FIZHT: Thirrja e re publike Startup-o 4, nëpërmjet të cilit sigurohen 2 milionë euro mbështetje për eko-sistemin startup

Kohanews Admin

Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik sot ka shpallur thirrjen publike Startup-o 4, me të cilën janë vënë në dispozicion gjithsej 2 milionë euro mjete financiare të pakthyeshme për të mbështetur ekosistemin startup maqedonas. Thirrja publike “Startup-o 4” është thirrja e katërt me radhë e këtillë, e cila ofron kushte […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: