Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Vendi

1 min read

Në Vilën “Vodno” në vijim është ceremonia zyrtare në të cilën presidenti i deritanishëm Gjorge Ivanov ia dorëzon funksionin Stevo...

1 min read

Pas një numri të madh të punësimeve dhe avansimeve të kuadrove shqiptarë në Drejtorinë doganore, tanimë ky institucion ku zv.drejtor...

Verified by MonsterInsights