Dr Artan Koni: Nefrektomia Laparoskopike, ndërhyrja dhe avantazhet e saj

Blerand Rexhepi

Doktor Koni, si specialist në fushën e urologjisë, çfarë është  Nefrektomia laparoskopike? -Nefrektomia laparoskopike është një procedurë minimale invazive për të hequr njërën ose të dyja veshkat për shkak të kancerit, dëmtimit të rëndë ë veshkave ose dhurimit, përmes disa prerjeve shumë të vogla tek pacienti. Nefrektomia radikale laparoskopike është një […]

Amnihena Sinanaj-Latifaj shqiptarja e sukseshme në Zvicër

Blerand Rexhepi

Amnihena Sinanaj- Latifaj ia ka dalë që Të jetë profesioniste e dëshmuar në fushën e estetikës, ku punon intenzivisht, me profesionalizëm dhe përkushtim të rrallë. Por, kush është Amnihena? Kuptojeni përmes këtij artikulli. Amnihena është nga Isniqi i Deçanit. Ka diplomluar si magjistër e farmacisë̈ në Prishtinë, e pas përfundimit […]

Reagon mjeku i njohur për rishikimin e protokollit të Covid-19 nga Ministria; Si mund të ndryshohet diçka që nuk ekziston?!

Blerand Rexhepi

Vetëm dy ditë më parë ministrja e Shëndetësisë njoftoi që protokolli për trajtimin e protokollit për trajtimin e të sëmurëve nga Covid-19 do të ndryshojë. Mjeku i njohur dhe gjithashtu edhe mbrojtës i zjarrtë i të drejtave të njeriut Dr Artan Koni ka reaguar duke ngritur edhe një pikëpyetje të […]

Deklerata e fortë e Artan Konit: Veting politik i administratës (policisë), do të thotë shkatërrim i së ardhmes sonë e të fëmijëve tanë

Blerand Rexhepi

Mjeku dhe aktivisti Dr Artan Koni është mjaft aktiv në lëmin politik dhe ngjarjet aktuale dhe herë pas here reagon për çështje të ndryshme. Këtë herë reagimi i tij lidhet me vetingun e policisë, veting që sipas tij po krijon një preçedent të rrezikshëm; Reagimi i tij i plotë: “Policia […]

Ndërhyrjet në zonat intime jo më tabu në Shqipëri; Dr. Senera Hoxha flet për vaginoplastinë dhe labiaplastinë…!

Blerand Rexhepi

-Doktoreshë Senera, çfarë është kjo çështja e rregullimit të pjesës intime tek femrat? -Faleminderit që pyesni! Nëse yjet e showbiz-it botëror e jo vetëm na kanë mësuar vitet e fundit se asgjë nuk është e pamundur, edhe kur bëhet fjalë për vendet intime duket se asgjë nuk është jashtë pritshmërive […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: