Onika së shpejti vjen me mega projekte…

Blerand Rexhepi

Super këngëtarja 18 vjeçare ONIKA ka lindur dhe është rritur në Islandë por qe momentalisht studion në shtetin gjerman. Onika në vitin 2017 kishte publikuar projektin e parë, pastaj 3 vite ka pauzuar për të vazhduar me shkollimin dhe tani ka filluar të punojë fuqishëm për të sjellur projekte të […]

Subscribe US Now