Mjalti është shumë i shëndetshëm për t’u ngrënë dhe këtë të gjithë e kemi mësuar që në moshë të vogël, por a e dini se çfarë ndodh me trupin tonë kur hamë mjaltë para gjumit?

Mjalti ka një efekt antibakterial që forcon imunitetin, duke ju bërë më të fortë në luftën kundër infeksioneve të shkaktuara nga bakteret, kërpudhat dhe viruset e shumta.

Ndonjëherë ne zgjohemi në mes të natës sepse truri ynë ka nevojë për glikogjen dhe ai stimulon gjëndrat mbiveshkore për të çliruar adrenalinën dhe kortizolin nga trupi.

By vull