Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
ChatGPT ua “vjodhi” punën: Tani shëtisin me qen dhe riparojnë kondicionerët - Koha News
ChatGPT ua “vjodhi” punën: Tani shëtisin me qen dhe riparojnë kondicionerët 1

Kopjuesi Eric Fine e drejtoi me sukses biznesin e tij për një dekadë, duke paguar 60 dollarë në orë.

Kur ChatGPT u lançua nëntorin e kaluar, autorja e kopjimit Olivia Lipkin, 25 vjeçe, nuk mendoi shumë për këtë. Në fakt, derisa një grup postimesh në internet postoi udhëzime se “si të përdorni mjetin AI”.

Në prill, ajo u pushua nga puna pa shpjegime, por kur dëgjoi menaxherët duke folur se si ishte më e lirë të përdorje ChatGPT sesa të paguash një autor, gjithçka u bë e qartë për të.

– Ndihesha në ankth sa herë që dikush përmendte ChatGPT, nga frika se do të zëvendësohesha. Tani kam prova se është e vërtetë, kam humbur punën për shkak të inteligjencës artificiale – tha Olivia.

Kopjuesi Eric Fine e drejtoi me sukses biznesin e tij për një dekadë, duke paguar 60 dollarë në orë.

Por në mars, Fine mori një mesazh nga klienti i tij më i madh: “Nuk do të kemi më nevojë për ju sepse kompania po kalon në ChatGPT”.

Për të njëjtën arsye u anuluan edhe nëntë kontrata të tjera. Biznesi i tij u shemb brenda natës.

Deri më tani, ai ka pasur vetëm një klient që është kthyer, i pakënaqur me performancën e ChatGPT.

Fine vendosi të gjente një punë që AI nuk mund ta bënte, kështu që ai u regjistrua në një kurs tekniku të ajrit të kondicionuar. Vitin e ardhshëm ai planifikon të studiojë për t’u bërë hidraulik.

By vull