Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Chollet: Prishtina duhet t'i bashkohet urgjentisht dialogut me Beogradin - Koha News
Chollet: Prishtina duhet t'i bashkohet urgjentisht dialogut me Beogradin 1

Këshilltari special i Departamentit Amerikan të Shtetit, Derek Chollet, ka kërkuar sot që Prishtinës t’i bashkohet urgjentisht dialogut me Beogradin, i cili zhvillohet me ndërmjetësimin e BE-së, me qëllim të normalizimit të marrëdhënieve mes dy palëve.

Schole ka njoftuar në rrjetin social X (Twitter) se në Nju Jork ka biseduar me presidenten e Kosovës, Vjosa Osmani, për deeskalimin e tensioneve në Kosovë dhe “përfshirjen e menjëhershme në dialogun e zhvilluar me ndërmjetësimin e BE-së për normalizimi i marrëdhënieve me Serbinë”.

“Një bisedë e mirë me Presidenten Vjosa Osmani për përkushtimin tonë të përbashkët për të ardhmen euroatlantike të Kosovës, nevojën për deeskalim të tensioneve dhe angazhimin urgjent në dialogun e zhvilluar përmes BE-së për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë. kyç për stabilitetin rajonal dhe integrimin në BE”, tha Chole.

By vull