Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Citroen më i vogël dhe më i lirë u shit në 18 minuta! - Koha News
Citroen më i vogël dhe më i lirë u shit në 18 minuta! 5

Me “katërrrotën” e vogël elektrike “Citroen” riktheu emrin kult, por shkaktoi edhe interesim të jashtëzakonshëm nga publiku.

“Citroen Ami” ishte një hit i plotë kur u shfaq. Ndërkohë ofroi edhe disa të tjera nga koncerni “PSA”, ndërsa “Citroen” vendosi të prezantojë një edicion aventure. Koncepti quhet “MY Ami Buggy”, dhe në “Citroen” ata prodhuan një seri prej vetëm 50 kopjesh. Të gjitha mostrat verën e kaluar u shitën në kohë rekord, në vetëm 18 minuta.

“Citroen” vendosi ta rikthejë në prodhim veturën atraktive, por tani do të prodhojë 1000 kopje. Ata dalin në shitje në pranverë, dhe dërgesat e para priten në fillim të verës. Në “Citroen” thonë se ky model nuk do të jetë plotësisht i njëjtë me seritë e mëparshme, ndaj do të ketë disa surpriza.

Megjithatë, lëvizja duhet të mbetet e njëjtë, që do të thotë një motor elektrik që lejon një shpejtësi deri në 45 km/h. Bateria e vogël me një kapacitet prej 5.5 kWh është e mjaftueshme për një distancë prej 74 kilometrash.

 

Citroen më i vogël dhe më i lirë u shit në 18 minuta! 6

 

 

Që nga viti 2020, kur Ami doli në shitje, Citroen ka arritur të shesë më shumë se 30,000 shembuj, duke përfshirë një version të dorëzimit.

 

Citroen më i vogël dhe më i lirë u shit në 18 minuta! 7

By vull