Klientët në Gjermani presin një pije të re në raftet e supermarketeve. Përkatësisht, siç raportojnë mediat gjermane, në treg po del një Mix i ri Coca-Cola, i cili nuk do të jetë në dispozicion të të gjithëve.

Cola, Fanta, Sprite – këto janë pije të korporatës globale Coca-Cola që ndoshta janë të njohura për të gjithë. Prodhuesi ka edhe pije të tjera që krijohen në kombinim me pijen alkoolike. Një kombinim popullor i koksit dhe uiskit i shitur në kanaçe.

Kur u pyet se cili nga tre klasikët ju pëlqen më shumë, të gjithë kanë një përgjigje të ndryshme. Këtë herë, megjithatë, kompania po mbështetet tërësisht në shijen e Sprite. Pija e re është një pije e përzier e përbërë nga Sprite dhe një pije alkoolike, raportojnë mediat gjermane.

Siç shkruajnë mediat gjermane, Coca-Cola dëshiron të hyjë në bashkëpunim me prodhuesin ndërkombëtar të Absolut Vodka. Kjo do të thotë gjithashtu se pija do të jetë e disponueshme vetëm për konsumatorët mbi moshën 18 vjeç. Pritet që pija e re të jetë e disponueshme për klientët nga viti 2024. Megjithatë, fillimisht pija do të jetë e disponueshme vetëm në vende të caktuara evropiane, duke përfshirë Gjermaninë, Spanjën, Holandën dhe Britaninë e Madhe.

Priten dy variante të përzierjes së përmendur, njëra duhet të jetë me sprite klasike dhe varianti tjetër pa sheqer (“Zero Sheqeri”). Nuk dihet ende se sa alkool do të ketë në pijen e re.

By vull