Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
CRYPTO tregut botëror i bashkëngjitet edhe REIS TOKEN (Recep Tayyip Erdoğan) - Koha News
CRYPTO tregut botëror i bashkëngjitet edhe REIS TOKEN (Recep Tayyip Erdoğan) 1

REIS TOKEN është krypto valuta më e re me të cilën njerëzit në mbarë botën do të mund të tregtojnë (shesin apo blejnë) mallrat e tyre, por njëkohësisht edhe të investojnë në të duke u bërë dhe vetë pjesë e këtij tokeni cili mban emrin e liderit karizmatik të Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Ergogan.

REIS TOKEN apo valuta me emrin e presidentit turk Recep Tayyip Ergogan pritet të dal në treg me datë 26.02.022 edhe atë në ditën kur Erdogan mbush plot 68 vjet.

Presale apo para shitja fillon me datë 26 Shkurt 2022 në ora 19:00, ku të gjithë të interesuarit do të mund të bëhen pjesë e familjes së madhe REIS TOKEN ( Recep Tayyip Ergogan) edhe atë personat të cilët e parë që do të investojnë në këtë valutë do të kenë mundësinë që të njëjtën ta blejnë me çmim më të volitshëm dhe shumë më të lirë për dallim nga periudha standarde e cila do të vazhdojë më tej.

REIS TOKEN është e ardhmja e shit-blerjes në mënyrë dixhitale dhe investimi më i zgjuar i viteve të fundit përmes së cilës më të zgjuarit dhe më të shpejtët do të kenë mundësin e ndryshimit të stilit të jetesës së tyre.

Kryptovalutat në përgjithësi tashmë e disa vite vazhdojnë të ngjallin emocione të mëdha dhe të zgjojnë kureshtje të fitimeve të mëdha.

REIS TOKEN, kryptovaluta më e re dixhiale nuk është mjet për të fituar para fshehurazi dhe në mënyrë të paligjshme në internet, por është një revolucion i botës së financave dhe bankave, një mënyrë e re e ekonomi-bërjes që po prekë të gjithë ne pavarësisht klasës që i takojmë.

www.reistoken.net është faqja zyrtare e internetit ku të gjithë ne do të kemi mundësinë që të shohim dhe prekim drejt për drejt projektin.

Po në këtë faqe të internetit të gjithë të interesuarit do të mund të gjejnë dhe të mësojnë të gjitha informacionet dhe planet e REIS TOKEN dhe strategjitë e shtrirjes së tij në të gjitha poret e ekonomisë botërore.

Ju rikujtojmë se “PRESALE” apo para shitja fillon me datë 26 Shkurt 2022 në ora 19:00, në

https://www.pinksale.finance/#/launchpad/0x5bFe919e504e6084d114aa7F8BF15dDe0607Ec9d?chain=BSC

faqja nga e cila janë lançuar kryptovalutat më të famshme në tregun dixhital botëror.

Telegram Group: https://t.me/reistoken