Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Dafina Dauti publikon këngën ‘Zoti ta dha hakun’

1 min read

Dafina Dauti ka ardhur me projektin e ri muzikor.

Në kanalin Youtube, ajo hodhi projektin e titulluar ‘Zoti ta dha hakun’.

Kënga është prodhim i Ismet Balajt sa i përket tekstit dhe muzikës, kurse, orkestrimi u bë nga Vedat Lushtaku.

Në klipin finalizues Dafina u pa edhe me vajzën e saj Kaylee.

Verified by MonsterInsights