Delegacioni i FJALËS bëri vizitë në kompleksin memorial në Turuqicë të Podujevës

1 min read

Me rastin e 22 vjetorit të rënies Zahir Pajazitit, Edmond Hoxhës dhe Hakif Zejnullahut delegacioni i FJALËS u ndal në Orllan ku bëri lutje pranë varrit të heroit kombëtar Zahir Pajaziti dhe gjithë dëshmorëve të tjerë.

Jeta e dhe veprimtaria e këtyre burrave të mëdhenj qe nuk kursyen asgjë për lirinë dhe pavarësinë e vendit tonë, është argument dhe porosi për gjitha brezat e rinj se si luftohet dhe vdiset për lirinë dhe pavarësinë e vendit.

FJALA me respekt dhe krenari perkujton rënien e këtyre dëshomrëve dhe gjithë dëshmorëve tjetrë që luftuan për lirinë e vendit tonë dhe kërkon që vepra dhe sakrifica e tyre të mos harrohet por të pasohet dhe çmohet.

Leave a Reply