Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Dënohet me 10 vite burg, 17 vjeçarja që vrau 16 vjeçarin nga Novasella (VIDEO) - Koha News
Dënohet me 10 vite burg, 17 vjeçarja që vrau 16 vjeçarin nga Novasella (VIDEO) 3

Gjykata Themelore në Tetovë sot ka sjellur aktgjykimin për rastin e ndodhur më 21.12.2022 në vendin e quajtur Banjat e Tetovës , në të cilën është gjetur i vdekur n16 vjeçari B.H dhe për këtë rast është zhvilluar procedura ndaj fëmijës në konflikt me ligjin në moshën 17 vjeçare, për veprën penale “Vrasje”, sipas nenit 123 paragrafi 2 pika 1 të Kodit Penal,

Gjykata solli aktgjykimin me të cilin fëmija në konflikt me ligjin është shpallur fajtor dhe është dënuar me kohëzgjatje prej 10 vjet burg për fëmijë.

Dënohet me 10 vite burg, 17 vjeçarja që vrau 16 vjeçarin nga Novasella (VIDEO) 4

By vull