Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Deputeti Kovacki ka ngritur padi kundër kryeministrit

1 min read

“Bëhet fjalë për të pavërteta absolute, përkundrazi është pikërisht e kundërta. Këto shpifje me të cilat LSDM përpiqet të dëmtojë personalitetin tim janë përpjekje për t’u defokusuar nga e vërteta se Maqedonia udhëhiqet nga një kryeministër i paaftë i përhershëm, i cili refuzoi ta mbrojë vendin e tij. Duhet të ketë përgjegjësi për gënjeshtrat. Fakti që Kovaçevski nuk mund t’i shmanget faktit që ka dorëzuar dokumentin se është i paaftë përgjithmonë nuk i jep të drejtë të gënjejë për t’u defokusuar nga vetja. ME të paaftët përherë shihemi në gjyq. “Nuk do të padisë për ofendimet sepse më shumë flasin për atë që i thotë sesa për atë të cilit i drejtohen”, tha deputeti.

Bëhet fjalë për fjalët e folura në seancën e Kuvendit të enjten e kaluar kur deputeti Kovacki i kërkoi kryeministrit të deklarojë nëse ka marrë vërtetim se është i papërshtatshëm për shërbimin ushtarak dhe nëse kjo e bën të papërshtatshëm për postin aktual shtetëror.