Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Dereku një herë tha “Ti nuk e zgjedhë muzikën, por muzika të zgjedhë ty”

1 min read
Të nderuar miq , në datën 27 Qershor, në ora 19.30 te Filharmonia Nacionale në Shkup, ju mirëpresim në koncertin dedikuar artistit të shkuar në amsh “Koncert Homazh për Derek Han”.
Dereku një herë tha “Ti nuk e zgjedhë muzikën, por muzika të zgjedhë ty”.
Ky personalitet eshte nder artistet e pare qe kan ardhe ne Kosove mbas luftes qysh nga viti 2000 deri para pandemise ne festivalin KosovaKamerfest .
Artisti Amerikan ka qene shume i afert me komunitetin artistik te Prishtines dhe Tiranes dhe ne kohen e fundit edhe me Shkupin.
Derek Han ka ndihmuar shume ne shkollimin e talenteve te rinje shqiptare ne shume qendra Europjane dhe Amerikane.
Organizohen 3 koncerte në datat 27 Qershor, Shkup ; 28 Qershor, Prishtinë; 5 Korrik, Tiranë; së bashku me Filharmoninë Nacionale të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Teatrin e Operës dhe Baletit ne Tiranë.

Te gjitha info shtese jane te web faqja larte shenuar.