Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Destani me Nobelistin amerikan Paul Krugman në Forumin rajonal të ekonomisë dhe financave në Shkup - Koha News
Destani me Nobelistin amerikan Paul Krugman në Forumin rajonal të ekonomisë dhe financave në Shkup 3

Shkup, 30 maj -“ Që ë ë ësie ëpasshmja” motoja për , ë ë , mori pjese edhe biznesmni yne i njohur z.Lazim Destani, njofton gazeta zvicerane Le Canton27.ch

I ftuar nga Ministri i Financave Fatmir Besimi, biznesmeni i njohur nderkombëtar lazim Destani  ishte pjesëmarrjen në hapjen e këtij Forumi që po i zhvillon punimet sot e nesër në Shkup.
Në këtë ngjarje me rëndësi të veçantë për vendin dhe rajonin marrin pjesë mbi njeqind ekspertë të ekonomisë e financave nga vendi dhe ballkani. Kryeministri i vendit Dimitar Kovaçevski, Nobelisti amerikan Paul Krugman, Zv.Presidentja e Bankës Botërore për Europë dhe Azinë Qendrore Anna Bjerde, e të tjerë.
“Prezenca dhe fjalimi kryesor i mbajtur nga Nobelisti Krugman, Profesor i shquar i Ekonomisë në universitetin City University of New York, ishte nder dhe me peshë të veçantë për këtë Forum…” ka thenë z.Desatani për gazeten zvicerane Le Canton27.chDestani me Nobelistin amerikan Paul Krugman në Forumin rajonal të ekonomisë dhe financave në Shkup 4