Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Dhjetë të plagosur, të paktën pesë viktima nga autobusi në autostradën Shkup-Tetovë - Koha News
Dhjetë të plagosur, të paktën pesë viktima nga autobusi në autostradën Shkup-Tetovë 1

Një autobus me udhëtarët u kthye në autostradën Shkup-Tetovë sot rreth orës 16:00
Siç raporton TV21 nga reporterja që është në terren, deri tani ka të paktën pesë viktima të autobusit të përmbysur, ndërsa dhjetëra të tjerë janë plagosur dhe janë sjellë në Qendrën Klinike në Shkup.

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/2460201244052741/

By vull