Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Dimitrov dhe Osmani në Bruksel në takime me MPJ e Suedisë dhe Finlandës - Koha News
Dimitrov dhe Osmani në Bruksel në takime me MPJ e Suedisë dhe Finlandës 1

Theksi i bisedimeve në të gjithë takimet ishte në hapat e ardhshme të rrugës evropiane të Maqedonisë së Veriut, përfshirë këtu edhe hapat që vijojnë, miratimi i Kornizës Negociuese dhe mbajtjes së Konferencës së Parë Ndërqeveritare me BE-në.

Dimitrov dhe Osmani përsëritën arritjet e deritanishme të vendit gjatë periudhës që lamë pas, si në plan vendor, ashtu edhe në planin e avancimit të raporteve rajonale, para së gjithash atyre ndërfqinjësore.

Ministrat Linde dhe Haavisto shprehën mbështetjen konsistente dhe parimore për integrimet tona evropiane.

Vizita në Bruksel e Osmanit dhe Dimitrov vazhdon me takimin me Augusto Santos Silva, Ministër i Punëve të Jashtme të Portugalisë, vend kryesues me Këshillin e BE-së.

By vull