Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Disa nxënës të shkollave të mesme në Greqi kthehen në shkollë, por me një test negativ për Covid-19 - Koha News
Disa nxënës të shkollave të mesme në Greqi kthehen në shkollë, por me një test negativ për Covid-19 1

“Me konfirmimin e një testi negativ për Covid-19, të bërë mbrëmë ose herët në mëngjes, me një maskë të detyrueshme dhe respekt për masat parandaluese, nxënësit e shkollave të mesme në Greqi nga 16 deri në 18 vjeç po kthehen në shkollë sot”.

Pas testit, rezultatet raportohen në një platformë speciale në internet, dhe sipas informacionit mbrëmë vonë, 0.27 përqind e testeve janë pozitive, dmth raportohen gjithsej 408 studentë dhe profesorë të infektuar. Më konkretisht, nga studentët, 236 ishin pozitivë dhe 98,965 ishin negativë, ndërsa nga mësuesit dhe stafi tjetër në shkollat ​​e mesme, 172 morën një rezultat pozitiv dhe 50,887 një negativ.

By vull