Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Do të ketë bukë, miell, qumësht dhe vaj, siguron Nikolovski

1 min read

Do të ketë bukë, miell, qumësht dhe vaj. thotë ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujërave Ljupço Nikolovski.

Ai thotë se sigurojnë ushqim të mjaftueshëm për të gjithë qytetarët.

Nikollovski po ashtu informon se në seancën e sotme Qeveria ka miratuar Programin e ri për nxitjen e konsumimit të frutave të freskëta në vitin 2022.

Verified by MonsterInsights