Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Do të ketë bukë, miell, qumësht dhe vaj, siguron Nikolovski - Koha News
Do të ketë bukë, miell, qumësht dhe vaj, siguron Nikolovski 1

Do të ketë bukë, miell, qumësht dhe vaj. thotë ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujërave Ljupço Nikolovski.

Ai thotë se sigurojnë ushqim të mjaftueshëm për të gjithë qytetarët.

Nikollovski po ashtu informon se në seancën e sotme Qeveria ka miratuar Programin e ri për nxitjen e konsumimit të frutave të freskëta në vitin 2022.

By vull