Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Doktor Artan Koni këshillon: Jeta sedentare shton riskun për gurë në veshka

1 min read

Jeta sedentare shton riskun për gurë në veshka. Mundohuni te levizni sa me shume pa thyer rregullat e vendosura nga qeveria. Ecja neper shtepi eshte shume e veshtire…por jo e pamundur”:ka shkruar doktor Koni ne rrjetet sociale. Dr Koni eshte i njohur per ndihmen e madhe qe i ka dhene çeshtjes se koncesioneve te chek-up por me shume eshte i njohur si mjek i jashtezakonshem i cili ka sheruar qindra paciente qe kane pasur probleme urologjike dhe andrologjike. Ne keto dite izolimi ai nuk harron te jape keshilla here pas here se si te kalojme kete gjendje qe sigurisht jane ne te mire te popullsise.

Verified by MonsterInsights