Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Don Destani e fillon mbarë, për pushime luksoze në Dubai

1 min read

Projekti i tij i parë “Angelina” e solli atë në majat e suksesit që në fillim pasiqë u pëlqye shumë nga publiku, por Don Destani ka vendosur që fillimin e vitit 2022 ta nis mbarë duke kaluar pushimet luksoze në Dubai, vend i endërave për të gjithë e që pikërisht aty ai ka vendosur të kalojë disa ditë pushimi për të mbushur energjitë sepse ky vit do jetë i atij sepse projekte të shumta e presin, punë intensive dhe videoklipe. Muzika si një fushë që është futur fortë do jetë sfida e rradhës e djaloshit kapriçoz që ka vendosur të bëhet konkurencë e jashtëzakonshme e këngëtarëve shqiptarë.