Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Drejtori Halili: Vendi ecë në rrugë të mbarë për të qenë qendër startup-i në rajon

1 min read

Jemi krenarë për të arriturat e përshpejtuesit UKIM në katër vitet e fundit, të cilët sot në një promovim zyrtar prezantuan 10 startup-et në të cilat investuan dhe zyrtarisht shpallën investime të reja në periudhën e ardhshme.

Theksova se: “Jam shumë i lumtur që Akceleratori UKIM sot ka treguar se projekti që kemi filluar katër vjet më parë së bashku me Bankën Botërore ka rezultuar me sukses dhe tregon qartë se Republika e Maqedonisë së Veriut është në rrugë të mbarë për të qenë një qendër startup në rajon.

Akceleratori UKIM është një nga tre përshpejtuesit që ka marrë mbështetje nga FIZHT dhe Banka Botërore në vlerë prej 1.5 milionë euro përmes Thirrjes Publike për themelimin, funksionimin dhe investimet në përshpejtuesit e teknologjisë së biznesit.

https://www.facebook.com/photo?fbid=768093371547798&set=pcb.768093624881106

Verified by MonsterInsights