Ballina Lajme Drejtori i FSSH Ahmeti bashkë me drejtorët Elezi dhe Fazliu në takim...

Drejtori i FSSH Ahmeti bashkë me drejtorët Elezi dhe Fazliu në takim me ministrin Sali: Avancojmë kushtet në Klinikën e Tetovës

Spread the love
Takim i frytshëm pune me Ministrin e shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, dhe me drejtorët e Spitalit Klinik të Tetovës, Dr. Amir Elezi dhe z. Armend Fazliu.
Ministria e Shëndetësisë dhe Fondi për Sigurim Shëndetësor, do të vazhdojnë të jenë krah Spitalit Klinik të Tetovës, për tu avansuar edhe më tej kushtet në këtë qendër të rëndësishme për banorët e Pollogut dhe më gjërë.