Dyqanet pa bukë, prodhuesit në grevë 1

Qeveria e Republikës së Maqedonisë vendosi që nga 1 marsi të “ngrijë” çmimin e bukës në 33 denarë, pas së cilës kompanitë kryesore vendosën të ndërpresin prodhimin dhe në këtë mënyrë të shfaqin revoltën e tyre.

Qytetarët po përballen me vështirësi në furnizimin me bukë, e disa prej tyre janë ankuar përmes rrjeteve sociale se as sot në mëngjes nuk kanë gjetur bukë nëpër markete.

By vull