Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Edhe 50 shqiptar të punësuar në Fondin pensional - Koha News
Edhe 50 shqiptar të punësuar në Fondin pensional 11

Drejtori i Fondit Pensional dhe Invalidor të Maqedonisë së Veriut, kuadri i Alternativës nga dega e Tetovës, Dritan Bexheti, sot ka realizuar ëndrrën e shumëpritur të punonjësve shqiptarë, ku me nënshkrimin e marrëveshjes për punë ka punësuar afro 50 shqiptarë.

Ky lajm ekskluziv ka ngjallur emocione të papërshkruara tek punonjësit e Fondit, të cilët si asnjëherë më parë kanë mbetur tepër të kënaqur nga veprimi historik i kuadrit të Alternativës ndaj punonjësve shqiptarë.

Më poshtë e keni edhe mesazhin e Dritan Bexhetit nga Alternativa drejtuar opinionit publik:

Të dashur qytetarë,

Pozitën dhe pjesëmarrjen e shqiptarëve në institucionin tonë çdo ditë e më shumë po e avancojmë dhe e rrisim.

Me kënaqësinë më të madhe sot pranova 50 shqiptarë të cilët nënshkruan marrëveshjet për punë.

Të gjithë profesionistëve të rinjë, ju dëshiroj shëndet dhe suksese në punë.

Vazhdojmë…

Ndryshe, drejtori i FSPIMV-së, Dritan Bexheti është edhe kryetar i degës së Tetovës nga Alternativa.

Edhe 50 shqiptar të punësuar në Fondin pensional 12 Edhe 50 shqiptar të punësuar në Fondin pensional 13 Edhe 50 shqiptar të punësuar në Fondin pensional 14 Edhe 50 shqiptar të punësuar në Fondin pensional 15 Edhe 50 shqiptar të punësuar në Fondin pensional 16