Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Edi Furra me koncert të madh recital, Gjakova mbushet me fotot e këngëtarit - Koha News
Edi Furra me koncert të madh recital, Gjakova mbushet me fotot e këngëtarit 5

Edi Furra, këngëtari që për një çerek shekulli ka kultivuar muzikën e mirfilltë qytetare, të mërkurën me 26 prill prezentohet me koncertin solistik.

Koncerti recital i yllit të muzikës qytetare e popullore, do të mbahet në qytetin e tij, në Gjakovë, aty ky edhe e nisi karrieren muzikore tash e 25 vite në parë.

Edi Furra me koncert të madh recital, Gjakova mbushet me fotot e këngëtarit 6 Edi Furra me koncert të madh recital, Gjakova mbushet me fotot e këngëtarit 7

Në skenë do të jenë 25 instrumentistë dhe vokale përcjellëse profesioniste dhe provat kanë nisur prej ditësh.

Siç është bërë e ditur, ky koncert recital i përmasave të mëdha, vjen nën Pateonatin e Komunës së Gjakovës dhe kryetarit Adrian Gjini.

Qyteti i traditës dhe kultures, tashmë është mbushur me posterët e mëdhenjë për koncertin e madh të Edi Furres.