Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Ekipi i NPK-së bashku me drejtorin e saj Nuredin Fetahu gjenden në fshatin Xhermë

1 min read
Njoftim nga NPK “TETOVA” Tetovё :
Qytetarë të nderuar,
Ekipet e NPK “TETOVA” Tetovё të udhëhequr nga drejtori Nuredin Fetahu janë në fshatin Xhermë ku po punohet në pastrimin e rrugës dhe largimin e gurëzve që kan ardhur si pasojë e rreshjeve të shiut. Gjendja është e qetë ndërsa ekipet e NPK-së po punojnë pa rreshtur deri në pastrimin e plotë të këtij fshati nga vërshimet e shkaktuara si pasojë e rreshjeve të shiut.
Siguria e qytetarit në plan të parë. Njëzet e katër orë në shërbim të tyre!