Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Elegante dhe në formë, Shqipja godet me 'Wine slow' (Video) - Koha News
Elegante dhe në formë, Shqipja godet me 'Wine slow' (Video) 1

Një këngëtare shumë me stil dhe me elegancë që vërehet dhe në videoprojektin e ri të publikuar me titull ‘Wine slow’, këngë kjo e shkruar me tekst nga Ghulo e muzikë nga Nurteel ndërkohë që videoklipi i saj është realizuar nga BUG. Shqipja nuk do të ndalet vetëm me këtë projekt pasiqë gjatë verës sezonë kjo shumë e ngjeshur pritet të realizojë edhe projekte tjera të cilat pritet të pëlqehen jashtëzakonisht shumë. Kjo këngë me mjaft ritëm e kthen Shqipen në një senzacion të fuqishëm të skenës shqiptare. Suksesi i këtij projekti sigurisht që ka dorë edhe nga menaxheri i suksesshëm i muzikës shqiptare, Labinot Nuraj.