Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Elida Jorgoni: Përse kacafyten fqinjët tanë për një figurë historike si Gjergj Delja (Goce Delçev), biri i shqiptares Sulltane Nurçe?! - Koha News
Elida Jorgoni: Përse kacafyten fqinjët tanë për një figurë historike si Gjergj Delja (Goce Delçev), biri i shqiptares Sulltane Nurçe?! 1
Përse kacafyten fqinjët tanë për një figurë historike si Gjergj Delja (Goce Delçev), biri i shqiptares Sulltane Nurçe?!
Goce kishte vëllezër: Micin, Milin dhe Kriston.
Goce ishte djali i Nikollë Dhimitrit.
Goce kishte motra: Rushën, Cucën, Tinën, Likën dhe Elenën.
Po grinden fqinjët (Maqedonia e Veriut me Bullgarinë) për Goce Delçevin.
Përse asnjë historian shqiptar nuk argumenton me fakte dhe dokumente, që Gjergj Nikolla ishte shqiptar ortodoks?

By vull