Home / Rajon / Eliot Engell mik i shqiptarëve, drejt një posti të rëndësishëm në Senat

Eliot Engell mik i shqiptarëve, drejt një posti të rëndësishëm në Senat

Deputeti i AAK Muharrem Nitaj ka postuar një fotografi, ku është së bashku me deputetin tjetër të AAK Daut Haradinaj dhe kongresmenin amerikan Eliot Engell.

Loading...

Nitaj shprehet se Engell mik i shqiptarëve është drejt një posti me rëndësi në Senat. “Kongresistit Eliot Engel, drejt një posti shumë të rëndësishëm në Kongresin Amerikan- atë të Kryetarit të Komitetit për Politikë të Jashtme! Ky po që është një lajm i mrekullueshëm”, nënvizon Nitaj.

Loading...