Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Është arrestuar presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës - Koha News
Është arrestuar presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës 1

Agim Ademi, presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, është arrestuar në Prishtinë, kanë raportuar disa media kosovare, disa ditë pasi ai u deklarua i pafajshëm në gjykatë për akuzat për shmangie nga tatimi dhe shpërdorim detyre.

Arrestimi vjen vetëm katër ditë para ndeshjes kualifikuese të Kosovës për EURO 2024 kundër Izraelit. Ademi pak ditë më parë u shpall i pafajshëm për një rast të vitit 2012 për të cilin më parë ishte shpallur fajtor dy herë dhe mori 9 muaj burg.

 

Mbetet të shihet se si do të reagojnë për këtë UEFA dhe FIFA, të cilat vazhdimisht janë kundër ndërhyrjes së autoriteteve shtetërore në punën e federatave kombëtare.

By vull